Search This Blog

Need for Speed: The Run


Storyline
Povestea NouluiI NFS:The Run este simpla si te pune in pielea lui Jack,un pilot care participa la o cursa gigantica ce se desfasoara din San Francisco(coasta de Vest SUA) pana la New York(coasta de Est SUA),miza fiind reprezentata de un premiu de 25 de milioane de dolari.
Posibilităţile de joc par nelimitate şi va trebui să te descurci pe cont propriu, fără aliaţi.
Coboară din maşină!
Datorită noului motor grafic Frostbite 2, NFS: The Run îţi oferă posibilitatea să explorezi lumea la pas, pentru că poţi ieşi din maşină. Nu te gândi că poţi ieşi la o plimbare de voie, pentru că de cele mai multe ori vei ieşi din maşină cu un scop precis: să fugi de poliţie, să furi o altă maşină, de preferat mai puternică, sau să te lupţi corp la corp cu poliţiştii. Ideea sună izbitor cu cea prezentă în seria GTA, însă rămâne de văzut cum va fi implementată în noul NFS.

Curse pe zăpadă

Noul GTA: The Run promite şi o diversificare majoră a mediului înconjurător din timpul unei curse. Astfel, în funcţie de zonă geografică în care te afli, vei avea ocazia să faci câteva curse pe zăpadă, suprafaţă pe care, cel puţin teoretic, maşinile ar trebui să fie mai dificil de controlat. Rămâne de văzut cum va fi în realitate, până atunci ne limităm la următorul trailer:

Curse clasice din legendarul NFS: Porsche

Producătorul s-a gândit şi la utilizatorii care nu vor dori să renunţe la cursele frumoase din jocurile vechi, motiv pentru care noutăţile de mai sus vor alterna cu unele curse clasice din seria NFS: Porsche. Iar aici trebuie să spunem că lucrurile arată bine, conform trailerului de mai jos:

Maşini disponibile

NFS: The Run va include o versiune specială în care vei beneficia de trei maşini exclusive: Chevrolet Camaro ZL1, Lamborghini Aventador şi Porsche 911 Carrera S. Şi mai fericiţi vor fi posesorii de console PlayStation 3, care se vor bucura de şapte maşini disponibile doar pe această platformă: Bugatti Veyron Super Sport, Hennessey Venom GT, Gumpert Apollo S, Lamborghini Countach QV5000, Koenigsegg Agera R, Lexus LFA şi Porsche Carrera GT.

Cerinţe minime de sistem

Inevitabil, NFS: The Run are pretenţii destul de mari când vine vorba despre cerinţele minime de sistem pe care poate rula. Iată-le pe cele mai importante:
  • procesor Intel Core 2 Duo de 3.0 GHz sau echivalentul AMD
  • memorie RAM 3 GB
  • hard-disk 18 GB
  • placă video AMD ATI Radeon 4870 sau NVIDIA GeForce 8800 GT
  • Windows Vista SP2 32-bit cu DirectX 10
                              DOWNLOAD
                                       LINK 1
                                       LINK 2
                                       LINK 3Niciun comentariu: