Search This Blog

GTA V TRAILER





Zvonuri Despre GTA V

   Hai sa dam la o parte ceea ce spune lumea, exista doar doua informatii oficiale despre Grand Theft Auto V. El exista, si primul trailer a fost lansat pe 2 noiembrie. Desigur, cu o serie mare cum e GTA, un anunt de joc deschide portile pentru zvonuri si rapoarte de la “surse din interior” care pot sau nu pot fi legitime. Am compilat unele dintre cele mai interesante zvonuri pentru placerea dumneavostra de lectura, dar absolut nici una din aceste informatii nu se confirma. Nu da vina pe noi daca GTA V se dovedeste a fi un poveste despre un politist care se joaca cu un catel iubit si care arata ca Tom Hanks.

Zvonurile serioase

   Aceste zvonuri sunt încercari reale de a prezice continutul GTA V. Acestea ar trebui sa fie aflate din interior sau ar putea fi rezultatul unor analize a jocurilor anterioare GTA de la Rockstar. Cele mai multe dintre ele au fost excluse înca de anul trecut.
Locatia:
   Los Angeles este actualul lider în moara zvonurilor pentru locatia din GTA V. Motive pentru care GTA V are loc în Los Angeles includ urmatoarele: Rockstar are o multime de experienta cu orasul Los Angeles si poate utiliza activele de la jocurile anterioare cum ar fi L.A. Noire, un casting pentru vocea actorilor include un apel pentru un personaj obsedat sa devina o celebritate la Hollywood si GTA:San Andreas a fost cel mai bine vandut din seria GTA.
   De asemenea, Miami este listat ca fiind o posibilitate, datorita popularitatii GTA:Vice City, orasul Miami în anii 1980 fiind cel mai bun timp pentru a stabili un astfel de joc si care a si fost facut.
Desi Detroit si Chicago au fost mentionate frecvent în listele de dorinte pentru amplasarea in GTA V, nu par sa fie prea multe dovezi justificative pentru ca GTA sa fie stabilite în Midwest. Unii jucatori au mentionat ca Detroit ar putea fi deosebit de distractiv, deoarece aceasta ar putea implica treceri transfrontaliere si contrabanda in si din Canada. Droguri duse, arme aduse, nu-i asa?
   Londra este o posibilitate ca urmare a pack-urilor initiale pentru GTA si faptul ca mutarea seriei în Europa ar putea fi o schimbare de ritm destul de buna. Exista, de asemenea, un studio Rockstar în Regatul Unit, care lucreaza foarte mult pe seria GTA, asa ca ar fi logic sa fie lansat un joc GTA si acolo.
   Desigur, cum cele mai multe jocuri GTA au avut loc în New York City, si cu sediul central Rockstar acolo, am putea reveni la viata plina de crime din Big Apple.
Caracterele:
   Pe un site a aparut un zvon cum ca personajul principal al GTA V va fi un ofiter de politie al carui partener poate deveni un politist corupt si care poate alege sa ramâna curat sau sa-l urmeze pe partenerul sau, astfel devenind o forta importanta în lumea interlopa. În acest zvon, un sistem de credibilitate va fi in vigoare, similar cu sistemul honor din Red Dead Redemption. Astfel, jucatorul va câstiga credibilitatea politiei de a face arestari, dar pierde credibilitatea strazii prin agresarea suspectilor încatusati.
   S-ar putea sa fi mai multe caractere principale în GTA V, permitând jucatorului sa experimenteze setarile jocului si povestea din mai multe perspective.
   Ofiterii Tenpenny si Pulaski, politistii corupti din GTA: San Andreas, sunt inclusi in cateva zvonuri ca fiind implicati în povestea din GTA V. Acestia pot fi participanti activi sau pur si simplu sa faca trimitere la scene sau flashback-uri. James Pedeaston, un pedofil, din jocurile GTA trecute, a fost inclus într-un casting in martie 2011 de catre Take-Two Interactive, si astfel este posibil sa se întoarca, de asemenea. Se pare ca el tocmai a fost eliberat dintr-o închisoare din Indonezia.

Niciun comentariu: