Search This Blog

Programe

Nume ProgramDownload
bsplayer258.1058 in limba romanaDownload Here
Interfata Windows XP in limba romanaDownload Here
Firefox Setup 8.0 in limba romanaDownload Here
winrar34in limba romanaDownload Here
winamp561 full emusic 7plus in limba romanaDownload Here
Daemoon tools Lite4451-0236 in limba romanaDownload Here
TotaltotalCommander756 in limba romanaDownload Here
Google ChromeDownload Here
Opera 1152 in limba romanaDownload Here
BitTorrent 721 in limba romana Download Here
Adobe PhotoShop® 7.0-Dr4Us.CoM.rarDownload Here
oDCDownload Here
KMPlayerDownload Here
Skype
Download Here
AudacityDownload Here
Power CD DVD Recovery V2.1.1Download Here
Microsoft Office 2010 ProfessionalDownload here
AIMP 3 beta 3Download here
ShowMypcsshDownload Here
Mv2PlayerDownload Here
Wise Disk Cleaner Portabil 6.1.5Download Here


Adobe PhotoShop® 7.0-Dr4Us.CoM.rar
File size: 165.91 MB
serial number: 1045-1208-8261-8319-6942-3707


KMPlayer


























































































































































TEXT TRADUS DIN ENGLEZA IN ROMANA PRIN GOOGLE TRANSLATE.DE AIA POT APAREA GRESELI DE EXPRIMARE SI ORTOGRAFIE.
KMPlayer este fără îndoială unul dintre cele mai bune media player având în funcţii bogate, uşor de folosit şi fără erori. Nu aveţi nevoie să modificaţi nici o setare implicită doar localizaţi şi deschideţi audio mass-media sau fişier video şi bucuraţi-vă cu vizionarea de filme şi audio de ascultare.KMPlayer suporta majoritatea formatelor de fişiere media, cum ar fi CD, DVD, AVI, MKV, WMV, MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, fişiere Real Media, 3GP, OGM şi QuickTime. Aceasta susţine diverse subtitrarile cu text la lectură discurs subtitrari caracteristici, plugin-uri şi filtre interne şi externe
.
kmplayer
Ea are filtre interne şi externe cu cadru controlat total, cu alte video / audio decodoare, Separatori, randare, transforma filtrele fără a utiliza Direct-show-opţiune. Să-l păstraţi de a fi dat peste cap cu sistem de filtre filtre interne nu sunt înregistrate în sistemul utilizatorului.


Instalarea experţi este atat de simpla, sa descarcati fişierul de instalare şi faceţi dublu clic pe fişierul de instalare pentru a începe procesul de instalare, selectaţi pur şi simplu, fie implicit, care includ pachet de instrumente şi a cauzelor pentru a modifica opţiunile browser-ului de căutare sau alegeţi ghidul de define opţiunea de instalare a deselecta ne-instrumentele necesare şi opţiuni înainte de a termina instalarea. Un expertul de configurare opţională vă ajută să configuraţi aplicaţia pentru a face unele modificări în timpul rula iniţială a jucătorului, fie să alegeţi opţiunea implicită sau opţiunea de setare curente.
kmplayer download>
kmplayer portable
kmplayer review
KMPlayer este un program freeware şi uşor de descărcare de pe site-ul său oficial. Funcţiona perfect pe Windows 2000, Windows XP, Windows Vista şi Windows 7.



Audacity

TEXT TRADUS DIN ENGLEZA IN ROMANA PRIN GOOGLE TRANSLATE.DE AIA POT APAREA GRESELI DE EXPRIMARE SI ORTOGRAFIE.
Audacity este folosi pentru a înregistra şi edita lui audio. Acesta este software-ul open source. Acesta sprijin formate diferite de sunet, inclusiv WAV, MP3 şi OGG. Software-ul ruleaza pe toate marile funcţionării sistemului şi anume Windows 98 / XP / 7.
audacity
audacity download
Wise Disk Cleaner este un program gratuit, rapid şi uşor de utilizat, dezvoltat pentru a elibera spaţiu pe disc prin ştergerea fişierelor care nu mai sunt utilizate de către nici un software de pe sistem.
Prin eliminarea acestor resturi, junk files, se eliberează spaţiu pe hard disk şi creşte viteza de lucu a sistemului. Programul recunoaşte peste 50 de tipuri de fişiere(junk)

audacity mac

Niciun comentariu: