Search This Blog

Bugatti Veyron Blue

TEXT TRADUS DIN ENGLEZA IN ROMANA PRIN GOOGLE TRANSLATE.DE AIA POT APAREA GRESELI DE EXPRIMARE SI ORTOGRAFIE 
Sute de ani de Bugatti la Geneva Autoshow

Veyron "Bleu Centenaire" - unul off model aniversar

Geneva, 03 martie 2009 - La Geneva, Bugatti Veyron «Grand Sport» este prezentat pentru prima data unui public mai larg în Europa. Alături de Grand Sport Bugatti Automobiles SAS prezintă Veyron "Bleu Centenaire», o comisie specială care onorează 100-a aniversare a companiei, iniţiind astfel o serie de activităţi în întreaga lume celebrează crearea acestui brand mitice o sută de ani în urmă.
Sute de ani de Bugatti
In 1909 Ettore Bugatti a inceput afacerea in orasul Alsacian a Molsheim, Franta.Numele companiei: "Ettore Bugatti Automobile i.Els.". Şi, deşi numele sa schimbat în "Bugatti Automobiles SAS", site-ul şi filozofia a brandului s-au păstrat. În 2006, primul model în cadrul "noua conducere" a fost lansat, exact 50 de ani dupa ultima masina a companiei versiunea originală a părăsit porţile fabricii din Molsheim.Bugatti Veyron a fost doar de pe piaţă timp de trei ani, dar a atins deja statutul de a fi o parte de necontestat al istoriei automobilelor, cu 250 de maşini comandate până în prezent, şi aproape 200 de automobile livrate. Acest lucru înseamnă că există doar 50 de Veyrons pentru a fi vândute până la limita de 300 de unităţi vor fi atinse.
Veyron "Bleu Centenaire"
Bazându-se pe valorile fundamentale ale marcii de «Art - Forme - Tehnica», Bugatti Automobiles SAS a creat Bugatti Veyron Bleu Centenaire, un model unic pentru a celebra istorie sute ani vechi ale companiei. Acest model special preia Bugatti tradiţionale de două nuanţe-caietul de sarcini, dar înfăţişează într-unul dintre, mai degrabă decât două culori: având în vedere cele mai cunoscute umbrită Bugatti albastru. Amestec Centenaire unic de o «sprintblue mat» şi «luciu sprintblue» propune, prin urmare, o impresie nouă din cele două-ton-sistem cunoscut până în prezent cu părţi ale motorului, de asemenea, acoperite în această tradiţională Bugatti Albastru.


 Bugatti Veyron Blue


Niciun comentariu: